2012-07-30
Wonder Festival Summer 2012
Novetats de Nendoroids

Notícia publicada per koroki

Com tots ja sabeu, el dia 29 de Juliol es va celebrar el Wonder Festival Summer 2012, a Chiba.

I aquesta edició ha estrenat un munt de novetats sobre el mon de les Nendoroids. La gran quantitat de animes que estan aflorant estan ajudant bastant a la proliferació de figures.

Comencem amb la primera franquícia de Good Smile: Hatsune Miku. I és que en aquesta edició s'han presentat fins a 3 noves Nendoroids de la cantant virtual. Segurament la més interessant i inesperada es la versió Yukata. Segons Good Smile, sortirà una "pre-relase" al 15 de setembre.
Sobre la franquícia Black Rock Shooter, ja era sabut que durant el event es vendria la versió Anime de BRS insane. Però durant el event s'han presentat 2 Nendoroids més: Dead Master i Chariot. La primera en proces de producció avançat (possiblement es podrà comprar als inicis de 2013).
Referent a Touhou Project, es presenten Alice Margatroid i Fujiwara no Mokou.
Una altre interessant presentació es la nendoroid de Suenaga Mirai, bastant esperada. Sembla que portarà extres!Finalment, hi ha hagut presentacions de Robotic;Notes, Sword Art Online, Nichijou o WORKING!! entre d'altres. En el link de més informació podeu trobar totes les que s'han presentat.