Pàgina 1 de 1

Tatta Hitotsu no Koi (Dorama)

EntradaPublicat: 28 juny 2012 23:02
Autor: Hachi
たったひとつの恋


Imatge


Tatta Hitotsu no Koi, Un únic i gran amor, és un dorama de romanç i drama format per 10 episodis. Va començar-se a emetre el 14 d'octubre del 2006 i va finalitzar el 16 de desembre del 2012. La sèrie va tenir un 11,6% d'audiència.


Argument
És una història d'amor pur entre la filla del propietari d'una luxosa botiga de joies i un noi que arregla vaixells a la seva petita fàbrica. Nao és una noia capritxosa i rica que no entén els problemes monetaris dels altres. Hiroto s'enamora d'aquesta noia encara que sigui una noia rica i capritxosa donat que té un cor molt pur i malgrat tot és molt innocent. L'únic problema d'aquesta història d0amor és que aquests s'enfronten a la divisió de classes socials. Els dos pares estan en contra d'aquest romanç, catalogant-lo com un amor de joventut que acabarà per desaparèixer. Ells pensen el contrari, pensen: “Aquest serà un amor per tota la vida”.


Imatge


Imatge


Ending

Link

OST

Link

Link



~~~


Aquest dorama m'ha encantat, així que us el recomano. Potser pot ser una història molt normal, però a mi m'ha sorprès i m'ha encantat. Tot i que sigui un romanç, no és el típic drama xD
També he de dir, que m'encanta l'actriu de la protagonista, la trobo hiper mona, i m'agrada molt el paper que fa xDDD
Si algu la veu, potser enten perquè m'agrada.

Re: Tatta Hitotsu no Koi (Dorama)

EntradaPublicat: 29 juny 2012 02:00
Autor: koroki
LOL surt tot el putu KAT-TUN XDDDDDDDDD

Odio el actor que fa de prota, no m'agrada massa xDDDDD