Pàgina 1 de 1

Sonic torna!

EntradaPublicat: 23 jul. 2016 19:12
Autor: killrot_sama
Veig que tant el xat com el fòrum estan una mica morts... Però espero que això ho vegi algú que hi hagi per aquí i li agradi xD

Doncs això...
Desprès de veure'l caure fons amb una copia del Super Mario Galaxy i amb re-dissenys inútils, per fi torna, l'eriçó blau que porta 25 anys representant a Sega.

Primer de tot, Sonic Boom: Fire & Ice. Sortirà per 3DS, el 27 de Setembre als estats units i el 30 de Setembre a Europa.

Link

Abans de continuar, cal aclarir que, Sonic Boom es queda, però és un Spin-Off, per tant, no afecta a la trama principal.

Segon, Sonic s'afegeix a Lego Dimensions. Li han ficat el "homing attack", el "spindash", els combos de lluita de Sonic Boom, i... SORPRESA! També hi ha Super Sonic :)

Link

A qui jugui Sonic Dash a Android o iOS, ja pot començar a córrer per aconseguir en Sonic Clàssic i la Green Hill

Link

I ara... Anem als plats forts.

Sonic torna als gràfics de MegaDrive. Sonic MANIA.
La forma que té de córrer quan arriba a la màxima velocitat em recorda a com ho feia al Sonic CD.

Link

I per fí, l'últim. No té nom encara. Sembla un futur post-apocalíptic, com a l'historia d'en Silver al Sonic The Hedgehog 2006. D'altra banda, tornem a tenir els 2 Sonics, el clàssic i el modern, com al Sonic Generations. Només dic que, aquest, sembla que l'historia serà força més seriosa que els últims jocs de Sonic, amb això del JOIN THE RESISTANCE.

Link

Com a opinió personal, crec que, tot i que han volgut aprofitar l'éxit de Sonic Generations per continuar amb l'idea de jugar amb els 2 Sonics, no crec que sigui un Sonic Generations 2, per la senzilla raó de que no hi han hagut gaires jocs de Sonic desde Sonic Generations, el qual és un recopilatori. Per tant, no crec que facin un altre recopilatori rotllo Generations, per ara.

Espero que a algú d'aulamanga li agradi això xD

See ya! :)

Re: Sonic torna!

EntradaPublicat: 23 jul. 2016 23:19
Autor: koroki
Si, la cosa esta molt morta xDu