Pàgina 1 de 1

Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 20 març 2012 20:20
Autor: Yui-chan
Imatge

Persona 4 es un anime de acció, aventura, misteri i sobre tot envoltat per un aire sobrenatural.

Imatge

Aquest anime està basat en el videojoc anomenat shin megami tensei: Persona 4.
L'anime tracta sobre en Narukami Yuu un jove transferit a una escola en un poble rural de Inaba a causa d'un viatge que els seus pares van decidir fer.
En Narukami durant l'estancia al poble, viu a la casa del seu tiet, Ryotaro Dojima i la seva cosina Nanako. Una nit en Narukami descobreix que és capaç de atravessar la TV i aquesta el porta a un món boirós totalment diferent al món real. En aquest món hi viu un extrany ós i un munt de monstres.
En Narukami juntament amb els seus nous amics haurà d'investigar la conexió que hi ha entre el món del televisor i la sèrie d'assessinats que estan succeint i atrapar el culpable, amb el poder que tenen en Narukami i els seus amics gràcies a uns éssers sobrenaturals anomenats PERSONA.

Imatge

Si vols saber com continua la serie com són aquest éssers anomenats Persona i vols coneixer el món de l'altre costat del Televisor et convido a veure aquesta sèrie, si realment us agrada l'aventura i el misteri no la podeu deixar escapar.
:perverface:


PD: Possiblement hauría hagut d'obrir el post abans perquè he de dir que la sèrie estar arribant a la seva fi... però tampoc tenir valor per fer-ho :os_u-u:

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 20 març 2012 22:27
Autor: Konata
Crec que vaig veure un troç del primer capítol quan va sortir, hi ha un moment que surt crec que el seu tiet i el prota en el cotxe al primer capi o algu aixi? :iquemes:

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 20 març 2012 22:29
Autor: Yui-chan
Sep exacte.. però has de mirar-la Kona es genial ... jo vaig pensar que seria un xusta :volsdir: perque era basada en videojoc pero... em té enganxadisima... vamos que si estic mirant un cap de P4 i algu em toca els nassos en aqell moment te problems xD

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 20 març 2012 22:30
Autor: Konata
AnimeGirl ha escrit:Sep exacte.. però has de mirar-la Kona es genial ... jo vaig pensar que seria un xusta :volsdir: perque era basada en videojoc pero... em té enganxadisima... vamos que si estic mirant un cap de P4 i algu em toca els nassos en aqell moment te problems xD

De fet el que vaig veure em va agradar, pero crec que arribava tard a no se on i vaig deixar el capi, i no el vaig reprendre, intentaré començar-la again doncs >.<

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 21 març 2012 16:01
Autor: Hachi
Ja li faré un cop d'ull algun dia d'aquests ^^

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 21 març 2012 19:44
Autor: rutra_brea
aixo demostra que la majoria d'animes basats en videojocs poden estar be :perverface:
ja la mirare te bona pinta, a mes he jugat a un dels jocs de persona i em va agradar molt. aixi que segur que la mirare :kawai_oi:

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 24 març 2012 16:42
Autor: Jako-kun
La recomano de sobremanera aquesta gran serie, he pogut comprobar que fa honor al joc a més hi inclueix capítols rollo relleno pero que son frikis XD Vaig jugar al joc en el seu moment i em va encantar, i suposo que la intrgida del misteri que proposa l'argument es pot observar millor animat que no si juges i et passes entre dia i dia 10 hores entrenant o fusionant personas XD

Amés crec que ja deu estar acabada a hores d'ara, per tant aprofiteu XD

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 24 març 2012 19:00
Autor: Yui-chan
Jako-kun ha escrit:La recomano de sobremanera aquesta gran serie, he pogut comprobar que fa honor al joc a més hi inclueix capítols rollo relleno pero que son frikis XD Vaig jugar al joc en el seu moment i em va encantar, i suposo que la intrgida del misteri que proposa l'argument es pot observar millor animat que no si juges i et passes entre dia i dia 10 hores entrenant o fusionant personas XD

Amés crec que ja deu estar acabada a hores d'ara, per tant aprofiteu XD


Encara deuen faltar 1 o 2 capitols xD pero si esta en la ronda final >.< a mi em va enganxar moltissim i això que jo les de videojocs no acostumen a agradar-me tot i que School Days també està basada en videojoc i em va agradar... pero aquesta esque et deixa sense paraules a cada final de capítol :kawai_oi:

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 30 març 2012 15:38
Autor: koroki

Re: Persona 4: The Animation

EntradaPublicat: 30 març 2012 15:51
Autor: Hachi
Ets un porc