Pàgina 1 de 1

Doblatge Detectiu Conan

EntradaPublicat: 24 maig 2015 20:58
Autor: killrot_sama
Ei! Estic mirant El Detectiu Conan amb el doblatge Català, i m'he adonat de que a partir de certs capítols canvien certes veus. La d'en Kogoro Mouri per exemple, em van dir que el primer doblador català d'en Kogoro Mouri va morir. Ara bé, he arribat a quan li canvien la veu a en Conan Edogawa. Sempre l'havia doblat la Joël Mulachs, no se qui l'ha substituïda ni per quin motiu, però la veritat ho fa com el cul. Algú em pot dir qui la va substituir i per què?

Aquí tenim amb la veu de la Joël Mulachs

Link

I aquí l'altre veu

Link


Per cert, una curiositat, sabíeu que l'Ikue Ootani, dobladora d'en Pikachu, va doblar a en Mitsuhiko? Al doblatge japonès, clar.
Imatge

Re: Doblatge Detectiu Conan

EntradaPublicat: 19 juny 2015 12:06
Autor: koroki
De fet la veu d'en kogoro va canviar també en japones, ja que el actor va decidir deixar-ho. En catalá no se que va passar. Pero vaja, series llarges i a més que han estat tan tallades amb el temps, son dificils.

Re: Doblatge Detectiu Conan

EntradaPublicat: 15 maig 2016 20:01
Autor: blastilonic
El primer doblador d'en Kogoro si ho vaig entendre bé, va ser Marc Ullod i ho va deixar per doblar altres coses. L'any passat a Barcelona va interpretar davant d'altres dobladors el personatge d'en Kogoro Mouri

Link

Re: Doblatge Detectiu Conan

EntradaPublicat: 31 maig 2016 14:19
Autor: koroki
Pero simplement ho va deixar perque s'en va cansar?