Pàgina 1 de 1

Bones, sóc un nou membre!

EntradaPublicat: 26 oct. 2017 16:32
Autor: MaRkRoC128
Hola! Em dic Marc, acabo d'arribar aquest any a Girona i estic vivint en un pis d'estudiants mentre faig 1r de Medicina. Em van parlar d'Aula Manga i em va semblar molt interessant, ja que jo sóc molt fan de l'anime i el manga. M'agrada de tot una mica (de gèneres, vull dir), tot i que últimament estic més enganxat als animes llargs com naruto i one piece. També sóc molt de videojocs (lol el que més) i sobretot sobretot m'apassiona la percussió i la música en general. M'encanta el metal i el rock (amb tots els subgèneres que s'us puguin acudir dins d'això xD). I bé doncs, dit això, no sé ben bé el que he de fer per apuntar-me aquí, em van dir que comencés per presentar-me i tota la pesca, i suposo que ja aniré assebentant-me de les activitats i tal. Ara mateix el que més m'agradaria és conèixer gent amb qui poder compartir qualsevol dels gustos que he esmentat aquí dalt! Encantat :emocio:
PD: al lol em dic NIRVANA128 i Cruuush69 (dues comptes, no em pregunteu per què xD)

Re: Bones, sóc un nou membre!

EntradaPublicat: 26 oct. 2017 20:25
Autor: joansaballs
Benvingut a Aulamanga Marc, aquí som molts que ens agraden aquestes coses, segur que trobes algú que compreteixis totes les teves aficions.

També el dia 16 de Desembre tanim el OtaXmas que serà l'últim event d'aquest any que per les datesja estarà a punt d'acabar.

Els meus hobbies són els jocs de taula, sobretot de cartes, videojocs (siguent jo el cap de la comissió de jocs i videojocs) i algun que altre manga i anime.

En fi, benvingut a Aulamanga!!

Re: Bones, sóc un nou membre!

EntradaPublicat: 10 nov. 2017 10:42
Autor: patofet
Benvingut!! a l'associació hi ha molta gent que li agreden tot tipus de coses, si vols conèixer més gent i alhora ajudar a organitzar events pots venir al barraco, aquest proper diumenge dia 12 (12/11/2017) a les 17:00 tenim reunió, si vols venir estas invitat! :vicios:

Re: Bones, sóc un nou membre!

EntradaPublicat: 14 nov. 2017 22:34
Autor: koroki
Benvingut a aquest petit lloc de forum xD

Començant pels vells clasics com naruto, aixo esta be xD

Re: Bones, sóc un nou membre!

EntradaPublicat: 10 des. 2017 22:19
Autor: Sanse
MaRkRoC128 ha escrit:PD: al lol em dic NIRVANA128 i Cruuush69 (dues comptes, no em pregunteu per què xD)


smurf!

Bueno, lol a part, benvingut! Si ens vols coneixer en persona el proper 16 de desembre farem un event a l'estació espai jove, l'OtaXmas!