Projecció Naruto Shippuden - 9 Octubre

Aquest fòrum correspon a les activitats programades per l'Aula Manga, i el controla la Comissió d'Activitats, encarregada d'organitzar-les. Us informarem a través d'aquesta secció de totes les projeccions i activitats previstes a curt termini.

Projecció Naruto Shippuden - 9 Octubre

EntradaAutor: Jako-kun » 27 set. 2008 02:09

Primer, per començar estaria be tornar a escriure el resum/ressenya de la película de Naruto que surt a la pantalla principal, ja que donem una molt mala imatge, perk es el primer k la gent veu quan entre a la web......perk no se si s'ha escrit molt malament o el traductor era pitjor k el meu de "Llauri" o "Rosteixo", xo hi ha faltes garrafals. (La web no em deixa entrar en modo Admin per poder refer el text, sino ja ho hauria arreglat)

Segon
, li he passat a la Núria l'adreça de la coordinació d'estudis, ja que segons es va dir a la reunió, ara ella s'encarregarà d'enviar les peticions de reserva de sales, com vaig fer jo l'any passat. Tot i que segueixo pensant que serà un tant just i ens la jugem molt amb la sort de que no estigui agafada la sala per alguna cosa prioritaria a les nostres projeccions, o sigui tot...ù.u

Tercer, es va dir a la reunió de que es demanessin les sales, xo no es va dir la final a quin lloc les fariem, ja que es va discutir la idea de fer-ho a Emili Grahit, per tant si primer no es concreta aixó, poca feina pot fer la Núria amb la feina que ja he mencionat en l'anterior punt.

Quart, al tenir en l'associació membres que son d'un fansub (Sanse, Edward), trobo correcte que portin la película ells, aixó si la tenen grabada en algun CD.....perk sempre pot fallar el portatil.....en el qual em puc baixar la película per si de cas.

Cinquè
, sino recordo malament tampoc es va concretar cap hora per la projeccio, amb lo qual tornem al mateix que el lloc amb la feina de la Nuria per comunicarse amb la coordinació de la politecnica.

Sisè, no sé si en Lluís està al tanto de que ja s'hauria de posar mans a la obra amb el cartell.....si no ho sap ja li recordaré el dilluns a classe (de tardes....¬¬).....per que estaria be de començar a fer una mica de publicitat, tant per totes les universitats com per llocs estratègics de Girona (22, MobyDisk, i algun lloc centric de Girona), una setmana abans de la projecció....i despres una segona tanda de spam per assegurar els cartells que s'hagin pogut arrencar......s'ha de pensar que és Naruto i algún nou acabarà vinguent.
.
.
.
.
.
....i per ara res mes.....no xe....es podria parlar sobre aixó....k ja toca!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Jako-kun
Stardust Crusader
 
Entrades: 2887
Membre des de: 12 oct. 2006 16:38
Ubicació: Girona/Figueres/Cabanes

EntradaAutor: Kerla » 27 set. 2008 10:21

Dia i hora de les projeccións es va decidir a l'assamblea general. ho heu de tenir al document que teniu al tàtil. (i sisplau quan pogueu torneu-m'ho a enviar perquè no ho vaig rebre U_u)

Jo no se com entrar i canviar la ressenya, però si en Sergi pot, ho he corregit (la primera frase no quedava gens clara).

La quarta pel·lícula d'un dels manga més famosos dels últims temps.

Per situar-nos aquesta pel·lícula cronològicament quedaria al mig de l'última temporada: Naruto Shippuden. Anomenada "la mort de Naruto", tots els tràilers apunten a la seva mort : es atacat per deu figures, totes de color porpra fosc i brillants semblants a ràfegues d'energia. El seu protector es talla durant l'atac, i la seva temptativa de formar un Rasengan falla. Al final dels tràilers es poden veure als amics de Naruto al voltant d'una làpida, la seva protector esquinçat penjant d'una vora.
Kerla l’ha editat per darrera vegada el dia: 27 set. 2008 14:40, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Kerla
Mangaddicte
 
Entrades: 556
Membre des de: 21 set. 2006 09:22
Ubicació: Blue Boy

EntradaAutor: koroki » 27 set. 2008 11:07

Etoooo.. Jako no vinguis tant flipat siuplau. . .

Jako-kun ha escrit:Primer, per començar estaria be tornar a escriure el resum/ressenya de la película de Naruto que surt a la pantalla principal, ja que donem una molt mala imatge, perk es el primer k la gent veu quan entre a la web......perk no se si s'ha escrit molt malament o el traductor era pitjor k el meu de "Llauri" o "Rosteixo", xo hi ha faltes garrafals. (La web no em deixa entrar en modo Admin per poder refer el text, sino ja ho hauria arreglat)

Perdona per no saber escriure, he fet el que he pogut. Te vaig ensenyar com ho feia fa temps, així que si haguesis volgut ho haguesis fet, a mes estava conectat, m'ho podies dir. . .
Jako-kun ha escrit:Segon, li he passat a la Núria l'adreça de la coordinació d'estudis, ja que segons es va dir a la reunió, ara ella s'encarregarà d'enviar les peticions de reserva de sales, com vaig fer jo l'any passat. Tot i que segueixo pensant que serà un tant just i ens la jugem molt amb la sort de que no estigui agafada la sala per alguna cosa prioritaria a les nostres projeccions, o sigui tot...ù.u
Posar-ho a la web es cosa meva, si es un altre dia es modifica i yatta, no hi ha cap més problema. Al menys així tothom veu que es farà alguna cosa. No es juguem res, sino es pot fer allà es fa a un altre lloc o dia. . .

Jako-kun ha escrit:Tercer, es va dir a la reunió de que es demanessin les sales, xo no es va dir la final a quin lloc les fariem, ja que es va discutir la idea de fer-ho a Emili Grahit, per tant si primer no es concreta aixó, poca feina pot fer la Núria amb la feina que ja he mencionat en l'anterior punt.
Es va acordar que aquesta la feiem allà i les proximes ja en parlariem. No vam tornar a tocar el tema, pel que si s'hauria de acordar, millor haguesis fet un tema nou sobre això. . .
Jako-kun ha escrit:Quart, al tenir en l'associació membres que son d'un fansub (Sanse, Edward), trobo correcte que portin la película ells, aixó si la tenen grabada en algun CD.....perk sempre pot fallar el portatil.....en el qual em puc baixar la película per si de cas.
Ningú ha dit que no, es més ells van oferir la seva versió a la reunió d'activitats que es va fer fa dues setmanes i tothom va dir que si.

Jako-kun ha escrit:
Cinquè
, sino recordo malament tampoc es va concretar cap hora per la projeccio, amb lo qual tornem al mateix que el lloc amb la feina de la Nuria per comunicarse amb la coordinació de la politecnica.
Com t'ha respost la kerla, es va acordar a les 7h les pelicules "curtes" i a les 6.30h les que fossin més llargues o amb explicacions abans.

Jako-kun ha escrit:Sisè, no sé si en Lluís està al tanto de que ja s'hauria de posar mans a la obra amb el cartell.....si no ho sap ja li recordaré el dilluns a classe (de tardes....¬¬).....per que estaria be de començar a fer una mica de publicitat, tant per totes les universitats com per llocs estratègics de Girona (22, MobyDisk, i algun lloc cèntric de Girona), una setmana abans de la projecció....i després una segona tanda de spam per assegurar els cartells que s'hagin pogut arrencar......s'ha de pensar que és Naruto i algun nou acabarà vinguent.
Això estaria way i estic d'acord un 100%. A veure si li dius, que suposo que en persona es millor.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

EntradaAutor: Jako-kun » 27 set. 2008 16:37

PD: s'hauria de fer alguna cosa amb el tema de la poca assistència a les reunions.....poden ser tan fluides com vulgueu al ser menys gent, però si d'alguna cosa es nudreixen les projeccions de la nostra associació és de la varietat, i entre els membres hi ha varietat........ja se que ara es inutil el fet de dir-ho perk les reunions importants ja s'han fet, però estaria be fer les reunions amb una mica d'antelació, enviant mails a la gent i decidint-ho amb calma.....que no es questió de decidir les reunions en un dia i que vigui qui pugui.

PD: Perdoneu doncs per anar de flipat i per interessarme massa d'una cosa k no controlo perk soc un inepte.
Imatge
Avatar de l’usuari
Jako-kun
Stardust Crusader
 
Entrades: 2887
Membre des de: 12 oct. 2006 16:38
Ubicació: Girona/Figueres/Cabanes

EntradaAutor: Airún » 27 set. 2008 18:23

Hola jo ja he enviat el mail per reservar la sala d'actes de la politècnica, els hi he demanat totes les projeccions allà, aixi que si alguna peli era en algun altre lloc no en tenia ni idea.

Un altre punt l'hora he demanat com l'any passat de 18.30 a 21.00h

si creieu k hi ha algu malament m'ho dieu i els envio un mail per rectificar, tot i que encara no m'han contestat el primer
Imatge
Avatar de l’usuari
Airún
MegaFrikidelFòrum
 
Entrades: 511
Membre des de: 08 març 2007 12:22
Ubicació: Granollers/ Vallés ORIENTAL / Barcelona

EntradaAutor: koroki » 27 set. 2008 19:19

Airún ha escrit:Hola jo ja he enviat el mail per reservar la sala d'actes de la politècnica, els hi he demanat totes les projeccions allà, aixi que si alguna peli era en algun altre lloc no en tenia ni idea.

Un altre punt l'hora he demanat com l'any passat de 18.30 a 21.00h

si creieu k hi ha algu malament m'ho dieu i els envio un mail per rectificar, tot i que encara no m'han contestat el primer
Gracies nuria. Per ara cap problema, ja que es el que vam dir de fer. Al final ningu va pensar en la reunio quines es farien i on, així que poc podies fer.

PD : Les reunions que se ahn fet son relativament urgents. Es més estaven convocades pel comite de activitats, no eren generals. A sobre nomes 2 persones es van interesar i no van poder venir, pel que estar esperar dies per no fer res tampoc o trobo convenient.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

EntradaAutor: Airún » 27 set. 2008 23:22

Kerla ha escrit:Dia i hora de les projeccións es va decidir a l'assamblea general. ho heu de tenir al document que teniu al tàtil. (i sisplau quan pogueu torneu-m'ho a enviar perquè no ho vaig rebre U_u)


Kerla te tornat ha enviar el document de l'assamblea havera si aquest cop el rebs, to he enviat a la compte de hotmail k tens.
Imatge
Avatar de l’usuari
Airún
MegaFrikidelFòrum
 
Entrades: 511
Membre des de: 08 març 2007 12:22
Ubicació: Granollers/ Vallés ORIENTAL / Barcelona

EntradaAutor: Hachi » 27 set. 2008 23:48

Sobre el tema dels cartells

m'ofereixo repertir-los per: la facultat de dret, el sobreques(que conec bastants frikis), a la botiga del espai que venen mangues, i altres llocs
Avatar de l’usuari
Hachi
Ningyou no hime
 
Entrades: 8190
Membre des de: 13 maig 2008 17:15
Ubicació: 人形の世界

EntradaAutor: aeris24 » 28 set. 2008 10:16

Bones!

Només dir que en Lluís ja l'aviso (he vist el post ara, però té aquesta tarda per intentar fer alguna cosa). Però m'agradaria demanar-vos el que ja vaig comentar a l'assemblea: tanquem el tema pelis amb força temps d'antel·lació, ok? Hauríeu de fer una llista amb les pel·lícules decidides i els dies i llocs previstos. Nuri, tu hauries d'anar reservant les sales amb tanta antel·lació com puguis (quan els enviis un mail, els ho comentes perquè s'ho apuntin, però tres setmanes abans ho reconfirmem per si de cas), i en Lluís podria anar avançant els cartells.
Penseu que aquest any és més complicat, almenys per ell (té dues feines), i estaria bé millorar un punt en el que sempre fallem: la difusió amb temps.
Sempre hi pot haver canvis d'última hora, però almenys poder anar preparant el màxim de coses amb temps, no?

I per cert, crec que hauríem d'establir una cadena més o menys fixa de gent per anar-nos passant els cartells (saber quanta gent està disponible per quants llocs), i distribuir-nos-els a través de consergeries...
Imatge
Avatar de l’usuari
aeris24
Site Admin
 
Entrades: 357
Membre des de: 10 set. 2006 17:58
Ubicació: Girona/Blanes

EntradaAutor: koroki » 01 oct. 2008 20:29

Parlant de naruto, falta 1 dia i una setmana. . .

Just Just pels cartells.

Contant que en Siki tindrà els cartell a finals de dijous divendres, com esta el personal de temps.
Jo a partir de les 10 h dels divendres puc anar-los a imprimir ( per casualitats de la vida estic ala politècnica, aixi que me va perfecte). Es a dir a partir de les 10.30h els cartells estan imprimits. Qui esta disposat i amb quin horari de entrega per enganxar-los ?
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

EntradaAutor: Taki » 01 oct. 2008 22:23

Jo puc divendres, però vaja, dic jo que no passa res per posar-los dilluns, no? Divendres no els veu massa gent. A més, em faria pal anar a la meva facultat, tenint en compte que divendres no tinc classe XD
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Taki
OtaKing
 
Entrades: 1561
Membre des de: 03 abr. 2007 21:47

EntradaAutor: Jako-kun » 01 oct. 2008 22:33

Taki ha escrit:Jo puc divendres, però vaja, dic jo que no passa res per posar-los dilluns, no? Divendres no els veu massa gent. A més, em faria pal anar a la meva facultat, tenint en compte que divendres no tinc classe XD


a part de que durant el cap de setmana els de la facultat es dediquen a arrrencar cartells......ho dic per experiencia....
Imatge
Avatar de l’usuari
Jako-kun
Stardust Crusader
 
Entrades: 2887
Membre des de: 12 oct. 2006 16:38
Ubicació: Girona/Figueres/Cabanes

EntradaAutor: koroki » 01 oct. 2008 22:34

Cap problema, es inclús recomanable penjar-los dilluns (però no més tard) perquè el divendres a vegades n'arrenquen algun que altre de cartell. Tot i així preferiria tenir-los repartits el divendres mateix a les persones adequades.

PD1: se ma adalantat en jako
PD2: Jako no te ofereixes vuluntari ?
PD3 : Ja tinc el cartell (JPG)
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

EntradaAutor: Hachi » 01 oct. 2008 23:18

si voleu tambe podeu comptar amb mi per penjar cartells,

si aixo ja em direu algo, si voleu que en deixi algun per l'espai, els deixaria el dissabte ja que hi he d'anar per treballar
Avatar de l’usuari
Hachi
Ningyou no hime
 
Entrades: 8190
Membre des de: 13 maig 2008 17:15
Ubicació: 人形の世界

EntradaAutor: Jako-kun » 01 oct. 2008 23:54

koroki ha escrit:Cap problema, es inclús recomanable penjar-los dilluns (però no més tard) perquè el divendres a vegades n'arrenquen algun que altre de cartell. Tot i així preferiria tenir-los repartits el divendres mateix a les persones adequades.

PD1: se ma adalantat en jako
PD2: Jako no te ofereixes vuluntari ?
PD3 : Ja tinc el cartell (JPG)


soc ràpid......quan vull.....xD

si si, m'ofereixo........be, entre els d'Emili Grahit sempre ens acabem repartint la feina....

hachi_90 ha escrit:si voleu tambe podeu comptar amb mi per penjar cartells,

si aixo ja em direu algo, si voleu que en deixi algun per l'espai, els deixaria el dissabte ja que hi he d'anar per treballar


perfecte...l'espai pot ser un bon lloc per penjar-los
Imatge
Avatar de l’usuari
Jako-kun
Stardust Crusader
 
Entrades: 2887
Membre des de: 12 oct. 2006 16:38
Ubicació: Girona/Figueres/Cabanes

Següent

Torna a: Activitats Aula Manga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants

cron