CABAL online

Per tractar sobre els vostres videojocs preferits

CABAL online

EntradaAutor: HaganeNo_Edward » 03 abr. 2009 15:34

Doncs bé, ja que veig que últimament hi ha certa tendència i acceptació vers els MMORPG gratuïts i de qualitat, aquí us en proposo un que al meu parer us pot interessar i molt. Es tracta del Cabal online, com molt bé indica el títol del post (que original que sóc eh :D). El vaig començar a jugar a principis d'estiu del 2008 juntament amb en sanse, i no estava gens malament, el que passa és que jugar sempre amb la mateixa persona és realment avorrit i ens en vam acabar cansant i abandonant. El seu límit de nivell sobrepassa el 100, tot i que pocs hi han arribat. Té un aspecte gràfic molt elaborat, amb dissenys força "anime", però amb figures més estilitzades que el Florensia. Les animacions dels atacs són de luxe (i molt flipades, com a mi m'agraden les animacions :D). Hi ha (si no recordo malament) entre 6 i 8 professions, entre les quals hi trobem: mags (wizard), guerrers (Warriors), "Force bladers", Force shielders", Arquers, etc... Tots amb diferents màgies, buffs, armes i atacs. Cada professió té uns atributs que destaquen en alguna cosa respecte als altres, juntament a un nivell de vida i màgia també equivalent segons la professió.

Haig de dir que realment el joc no es posa interessant fins que no s'arriba al nivell 50, ja que les primeres missions instanciades per equips no estan disponibles fins aquest nivell. El sistema de joc és molt similar al del Florensia, tot i que no hi ha vaixells, sinó vehicles diversos per poder desplaçar-te pels mapes més extensos més ràpidament. També podrem "encarinyar-nos" d'algun monstre i adoptar-lo com a mascota.

La personalització del personatge no és massa variada, com passa amb tots els mmorpg gratuïts, però crec que un cop s'obtenen les armadures que a un li intereessen, ja anem personalitzant cada vegada més al pj.

Quan comences el joc només estan disponibles 3 mapes: la selva, el desert i la muntanya nevada. Dels quals no sortirem fins arribar al nivell 50. També hi ha una 4 sala on hi anirem de tant en tant a fer certes missions. Tots els mapes estan connectats entre si per portals dimensionals, i una sala comuna que els uneix. Si la memòria no em falla crec que el nombre total de mapes voltava els 15, però no n'estic segur.

Us deixo alguns vídeos perquè us feu a la idea del tipus de joc que és:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FcZBY43fN50[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SA7d_Qxrwrg&NR=1[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ic2RXavztc[/youtube]

Per més informació, registrar-vos, crear la vostra compta i descarregar-lo (tot i que si m'ho demaneu tb us ho puc passar) visiteu la web oficial: http://www.cabalonline.com / Web

Personalment és un joc que m'agrada molt i agraïria que algú s'hi volgués unir per jugar conjuntament de tant en tant xD ja que per jugar-hi sol és un pal com comprendreu (jugar sol = jugar amb guiris xD)

P.D: La música d'aquest joc és realment bona, si el probeu us n'adonareu i, tot i que se us pugui acabar fent repetitiu, penseu que a aprtir del nivell 50, per fi es pot sortir de les zones tutorial i explorar l'autèntic món del Cabal ;)
Avatar de l’usuari
HaganeNo_Edward
Membre HIPERACTIU
 
Entrades: 224
Membre des de: 17 oct. 2007 17:04
Ubicació: En una caixa, amb un gat...

EntradaAutor: Taki » 06 abr. 2009 11:35

Home, jo igual el provo, però no prometo res XD Jugar a dos alhora ja em sembla excessiu.
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Taki
OtaKing
 
Entrades: 1561
Membre des de: 03 abr. 2007 21:47

Re: CABAL online

EntradaAutor: minoru » 27 gen. 2012 15:02

Jo hi jugo. Estic a Jupiter, sóc level 104.
Algu hi juga ?
Imatge
Avatar de l’usuari
minoru
New_member
 
Entrades: 16
Membre des de: 27 gen. 2012 14:57


Torna a: Videojocs

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

cron