Manga popular - Article d'opinio

Comentaris, debats... Sobre qualsevol mangAnime que llegiu o segiu. Si el fòrum es desborda, es crearan seccions amb cada tipus de manga (shonen, seinen, shojo, hentai, yaoi, yuri, magical girls xD, ... etc)

Manga popular - Article d'opinio

EntradaAutor: koroki » 16 maig 2013 19:00

http://www.blogiswar.net/2013/05/14/la- ... pularidad/

Em smebla un article bastante interessant.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

Re: Manga popular - Article d'opinio

EntradaAutor: Rina_Zarmalansk » 18 maig 2013 21:17

Per una part em sembla que té raó en la part de que no s'ha de dir que algo és dolent si ja obté una fama. A vegades hi ha series bones que es fan famoses i, després, són recordades. D'altra banda pasa el que diu de que si és poc coneguda i llavors molta gent en comença a parlar i a "explotar-la" altres persones se'n cansen i la deixen.

A parer meu dir que hi ha series que es sobrevaloren massa, actualment em trobo que la gent s'agafa molt al fenomen d'una serie nova i no és el problema de que com que és nou la seguim i que hi hagi el "boom" sino que ja començen a dir que és el millor que s'ha fet mai :iquemes: ... És a dir, que contra l'article diré que també tenen part de culpa les persones que exageren la qualitat d'una obra fins a aquests punts: és com els fanboys de Bola de drac que, com va ser la serie que va fer popular el manga arreu del món diuen que és la millor que s'ha fet mai. Això és mentida. Per gustos els colors i tal, però afirmar una cosa i a sobre imposar-la sobre altres que pensen diferent no em sembla bé. Amb molts fans d'ara passa això: que no saben encaixar critiques i si els hi dius un argument diferent sense donar-lis la raó en tot es pujen per les parets. Obviament no tothom és així, però ara hi ha molts fans d'aquests en les comunitats otakus
Imatge
Avatar de l’usuari
Rina_Zarmalansk
Japan Fan
 
Entrades: 131
Membre des de: 04 març 2012 15:31

Re: Manga popular - Article d'opinio

EntradaAutor: koroki » 18 maig 2013 22:06

Per exemple ara Shingeki no kyogin crec que li pasarà aixó. La serie es molt i molt bé, pero la exageració que esta tinguent la matarà del exit, segur. L'estan venen com el millor shonen que s'ha fet mai, i vale, no esta mal, pero tampoc esta super bé. La historia esta bé, té personatges interessants i l'ambientació es inmillorable. Pero la historia esta bé, punt. No es fabulosa.

Pero vaja, el que vol dir el article es que això mata molts cops les series. Per posar un exemple en el mateix shingeki, ja conec a més d'una persona que no la vol veure, perque l'estan rallant. I es normal, perque a més si la comença a veure s'imaginarà que sap que i quedarà decepcionat.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17


Torna a: MangAnime

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

cron