Curiositat Bola de Drac

Comentaris, debats... Sobre qualsevol mangAnime que llegiu o segiu. Si el fòrum es desborda, es crearan seccions amb cada tipus de manga (shonen, seinen, shojo, hentai, yaoi, yuri, magical girls xD, ... etc)

Curiositat Bola de Drac

EntradaAutor: killrot_sama » 15 juny 2013 20:51

Bé, vet aquí una curiositat de Bola de Drac...
Quan en Son Goku va derrotar a en Satanàs Cor Petit, ell va deixar un ou.
D'aquest ou hauria de sortir la seva reencarnació, en Satanàs Cor Petit fill, o Satanàs Cor Petit Jr., fins aquí tothom ho va veure, oi? Doncs seguim

En els primers capítols, en Son Goku va dir a la Bulma que tenia 14 anys, cosa que va desmentir en el 21 torneig d'arts marcials. Es pensava que després del 11 ve el 14, i des de que el follet tortuga li va ensenyar matemàtiques, va descobrir que després del 11 ve el 12, i que te 12 anys.

Tres anys després, en el 22 torneig de les arts marcials, en Son Goku tenia 15 anys(12+3=15).

Tenia 15 anys en Son Goku quan va derrotar a en Satanàs Cor Petit(pare) i aquest va deixar caure l'ou amb la seva reencarnació.

Tres anys després, en el 23 torneig de les arts marcials, en Son Goku ja te 18 anys...
Però en Cor Petit(fill)... Només en te 3!! Tot i així, tenia ja aspecte adult!!
Com a molt, podem dir que tenia 8 anys i 15 dies, si tenim en compte, que al planeta Nàmek, un any dura 135 dies(ho va dir en dende a Bola de Drac Z, quan feien servir les boles de drac de Nàmek a la terra, per reviure a en Iamxa, en Ten Shin Han i a en Chaos, i posteriorment, trobar un nou planeta Nàmek).
Tot i així, en Dende no va créixer tan ràpid. Després de forces anys a la terra, a Bola de Drac GT no tenia aspecte de nen, però tampoc d'adult, més aviat tenia pinta de tenir d'uns 14 anys... Al contrari que en Cor Petit, que amb 3 anys terrestres(o 8 anys nàmeks) tenia aspecte d'adult.

Curiós, oi?

Bé, de tota manera, no hem d'oblidar que son diferents tipus de nàmeks, i que els ous dels quals van néixer no venen del mateix individu.
En Cor Petit ve de descendència guerrera de Nàmek, mentre que en Dende ve del clan dels nàmeks que van crear les boles de drac. I a més, en Cor Petit és diferent de la resta de nàmeks, degut a que el seu ésser el formen 2 persones, una que es dedica a la lluita, i una altre que ha creat les boles de drac. I quan va créixer tan ràpid, estava separat del seu altre jo... Aquestes coses podrien influenciar en la diferencia de creixement que hi ha entre en Dende i en Cor Petit :)

Que en penseu?

En un principi sembla un Fail del mestre Toriyama, però m'agrada pensar que en comptes d'això, pot ser que aquests petits detalls hi tinguin quelcom a veure :)

Fins aquí l'anècdota!
Watashi wa jipushi :3
Avatar de l’usuari
killrot_sama
Friki
 
Entrades: 82
Membre des de: 08 maig 2013 08:53
Ubicació: Salt

Re: Curiositat Bola de Drac

EntradaAutor: xiaobao » 26 feb. 2014 01:01

http://youtu.be/q5V01fIjN-s

No conec el ritme de creixement dels habitants de Nàmek, que deu ser una variable important si volem raonar el que planteges. De totes maneres, m'agradaria comentar que la menció que fas al diferent nombre de dies que tenen els anys en diferents planetes només té a veure amb la relació de la rotació del planeta al voltant d'un Sol i la rotació pròpia del planeta. El temps, però, sí que pot quedar distorsionat per la velocitat del teu sistema.

I si tot això falla, torna a mirar el vídeo que menciono al principi! haha
Avatar de l’usuari
xiaobao
Japan Fan
 
Entrades: 162
Membre des de: 21 nov. 2010 00:13
Ubicació: 天下

Re: Curiositat Bola de Drac

EntradaAutor: koroki » 27 feb. 2014 00:10

En Piccolo Jr. no crec que es pugui tractar de forma "normal" al ser un fill fet per matar en Goku.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17


Torna a: MangAnime

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

cron