Jornada de Portes Obertes 2014

Aquest fòrum correspon a les activitats programades per l'Aula Manga, i el controla la Comissió d'Activitats, encarregada d'organitzar-les. Us informarem a través d'aquesta secció de totes les projeccions i activitats previstes a curt termini.

Jornada de Portes Obertes 2014

EntradaAutor: koroki » 16 gen. 2014 11:15

Benvolgut/da,

Els dies 21 de febrer (per a estudiants i centres de secundària) i 17 de maig (per a famílies i públic en general) tindran lloc les Jornades de Portes Obertes 2014. Com cada any, el divendres 21 de febrer es farà la Fira “Ho tens a la UdG”, instal·lada al Campus de Montilivi, en la qual us volem demanar la vostra presència amb les activitats i/o tallers que creieu més convenients i que puguin ser d’interès pels estudiants de secundària. Per aquest motiu, us agrairíem que ens féssiu arribar la vostra proposta abans del dia 5 de febrer, per tal que es pugui preparar tot el que sigui necessari pel bon desenvolupament de la jornada.

Així mateix, aprofitem per demanar-vos que, en el cas que des del vostre servei, organitzeu activitats dirigides a estudiants o professors de secundària, ens ho feu saber, per tal que des de la Unitat de Promoció dels Estudis us puguem donar suport en l’organització i facilitar-vos material informatiu i promocional de la universitat.
He demanat la Taula de cada any per fer promoció. Aquest any tenim allargo i el material a montilivi, si som 2/3 podriem montar alguna consola com l'any passat.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

Torna a: Activitats Aula Manga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

cron