Reunió del dissabte 08/11/2014

Aquest fòrum correspon a les activitats programades per l'Aula Manga, i el controla la Comissió d'Activitats, encarregada d'organitzar-les. Us informarem a través d'aquesta secció de totes les projeccions i activitats previstes a curt termini.

Reunió del dissabte 08/11/2014

EntradaAutor: miyu » 07 nov. 2014 17:14

Aquest post és per avisar i parlar sobre la reunió d'aquest dissabte. Tot i que molts esteu en època d'exàmens a Aulamanga queda molta feina per fer. Aquests mesos de novembre i desembre hi ha moltes activitats programades (Al gener no hi ha res per a poder descansar i perque ningú ve en Gener d'exàmens).

Com a Events petits tenim:
- Projecció d'Steamboy, Divendres 14 de Novembre (17:00-20:00h)
- Club de lectura Manga: Paradisse Kiss, Divendres 28 (18:30-19:30h)

Com a activitats de Nipponia:
- Curs de Japonès, Dilluns 10,17 i 24 (19:00-20:30h) a Aula 35 de Facultat d'Esconòmiques i Empresarials a Montilivi. Encara queden 10 places lliures. PAGAT
- Cerimònia del té, Dijous 4 de Desembre (Sense hora ni lloc) PAGAT


Com a Jornades:
- Jornada de la Cultura Japonesa a l'Espai Marfà, Divendres 28 de Novembre (19:00h)
- Jornades de Nadal (Hanami), Dissabte 13 de Desembre (10:00-19:30h) a Estació Espai Jove





Per una banda, s'han de fer cartells dels events i penjar-los amb un mes d'antelació per a que la gent els pugui veure sovint, d'altra promocionar-ho a Facebook.

Hauriem d'intentar que s'afegeigi més gent al grup de japonès. Hi ha poques persones perquè no vam fer una bona publicitat.

És important fer una bona feina a l'Espai Marfà, perquè ho porta l'Ajuntament de Girona. Hem d'aconsseguir transport per a dur les coses, Especificar de què disposarem allà (Si tindrem taula i endolls o he de portar la taula...), decidir i preparar què farem allà i qui hi serà i tenir transport per recollir i clau del barracó per a poder treure i portar les coses.

De la cerimònia del té i l'Espai Marfà ja hauriem de penjar els cartells i d'aqui a una setmana el de les jornades.

Les jornades es diuen Hanami (es va decidir), pero hanami fa referència a la festa de les flors i es desembre. PEnso que potser seria millor agafar un nom anterior com Bunkasai (festival cultural) o Nadal Otaku.
Per les jornades també hem de parlar amb el restaurant japonès d'Arenys de Mar
I hem d'aconsseguir transport
Hem de comprar mercha/ramen...
Hem de fer els regals i demanar a veure què ens donen
Hem de retocar el trivial i lyrics


Per les projeccions i club del manga decidir si ho fem aquest mes o ho anulem i si es fa qui s'encarrega i promocionar-ho JA!

Els que ho volgueu em podeu demanar el calendari del que s'ha de fer i us passo el pdf o idt.

Ànims

Miyu
miyu
Viciós dels fòrums
 
Entrades: 91
Membre des de: 05 feb. 2012 03:38

Re: Reunió del dissabte 08/11/2014

EntradaAutor: koroki » 08 nov. 2014 02:05

Si, certament, 10 persones al curs es un xic poc, pero no esta mal del tot, si venen totes. Heu fet cartells? Estan penjats a totes les facultats? Això és important, perque a més és una bona manera de fer-nos coneixer.

Per altre banda no se perque es diu hanami, s'hauria de dir Bunkasai XDU I lo del dia 28, al espai marfa, és extremadament important per bunkasai, com dius no es només publicitat, sino que ens aporta un plus de credibilitat davant del ajuntament.
Lo del espai marfa jo havia pensat en fer una cosa bastant japonesa, com podria ser una cerimonia del te, de fet. Una cosa que podem fer es portar la super i la PS2 i possar els jocs de DB que tenim, al menys aixo segur que la gent pica.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

Re: Reunió del dissabte 08/11/2014

EntradaAutor: miyu » 08 nov. 2014 03:19

El problema es que se suposa que vam quedat en anar nomes una hora. A mi em sembla poc, pero es el que vam quedar no??

i si que es van fer cartells pero una setmana abans (el dilluns abans per ser concrets), i no tenien ni direccio, ni que era gratis, ni que no calia tenir coneixements, ni ser soci, ja ho vas veure. Era molt esteric, aixo si. Per aixo insisteixo tant ara
miyu
Viciós dels fòrums
 
Entrades: 91
Membre des de: 05 feb. 2012 03:38

Re: Reunió del dissabte 08/11/2014

EntradaAutor: Rina_Zarmalansk » 08 nov. 2014 15:48

Em poso a fer els cartells que queden dins el que puc, però siusplau, hem d'organitzar les coses, totes, ben començat el curs si les volem amb temps. Organitzar a varies persones no és senzill i sino després ens agafa a tots el toro per les banyes. El tema de la info dels cartells, quan els faig, m'heu de passar tot el que hi ha d'anar escrit perquè sino segur que m'olvido d'alguna cosa, com em va passar al de japonés. M'hi hauria d'haver posat abans, ho sé, pro m'ha menjat el temps de lo altre i he anat molt de cul. Per un pròxim cop ho hem de tenir en compte o fins i tot organitzar aquestes activitats ja a l'estiu per el curs següent, hem d'anar així si no volem que sen's enganxi el temps després
Imatge
Avatar de l’usuari
Rina_Zarmalansk
Japan Fan
 
Entrades: 131
Membre des de: 04 març 2012 15:31

Re: Reunió del dissabte 08/11/2014

EntradaAutor: koroki » 08 nov. 2014 17:15

Home, sempre pots partir dels cartells d'altres anys per veure que es posa o es deixa de possar i no fer-los de 0.
Sino obres un tema aquí i preguntes. Per això serveix el forum.

Pels cartells, la organització és bàsica: el cartell ha d'estar acabat abans de de que es vagi a imprimir i enganxar, i s'ha d'enganxar una setmana abans de l'activitat minim. Si son jornades dos esta millor que una.

Per enganxar cartells s'han de dividir entre la gent. Es un moment si es divideix.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17


Torna a: Activitats Aula Manga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

cron