Dimensio manga a radio Banyoles

Per remarcar tot tipus d'activitats relacionades amb el MangAnime o Japó que es facin al territori.

Dimensio manga a radio Banyoles

EntradaAutor: Kerla » 12 des. 2007 15:11

Bé, no sabia exactament on posar-ho i he cregut que activitats era el més adient.

Per qui no li hagi donat la tabarra ja, voldria avisar tots els otakus del Pla de l'estany que a la nostra radio local, cada divendres al vespre hi ha dos programes relacionats amb el mundillo.
De 10 a 11 primer tenim Culturilla Nippona on cada setmana expliquem algun aspecte de la cultura japonesa, festes, tradicions, simbologia, llibres, gastronomia....

i tot seguit: Dimensió Manga!, aquí se'n va una mica la perola a vegades, tenim una pregunta de la setmana, felicitats aniversaris de personatges de manga i mangakes, diccionari on portem diverses paraules en japonès, salsa soja, una secció dedicada a marujeig i a desvariejar sobre les vides dels personatges de les series.també recomenem series i pàgines web, fem critiques i finalment de tant en tant tenim la secció de Quan saps que has vist massa..., on enumerem actituds que poden derivar d'haver estat massa enganxat a una serie en concret. Tot això per suposat sempre amb molt d'humor i comentaris frikis.
A més a més de diversos especials dedicats al doblatge dels op/end en altres idiomes, deidicats als diferents gèneres del manga....

Us convido a tots els que ho pugueu sintonitzar

RADIO BANYOLES, 107.3 fm

o via web:

WWW.RADIO.BANYOLES.ORG


DIVENDRES DE 10 A 11 DE LA NIT, SI ESTEU ABURRITS JA SABEU QUÈ FER!
Avatar de l’usuari
Kerla
Mangaddicte
 
Entrades: 556
Membre des de: 21 set. 2006 09:22
Ubicació: Blue Boy

EntradaAutor: Aiko Minamino » 12 des. 2007 18:36

UEEEEEEEEEEEEE AQUEST DIVENDRES NO ME LA PERDO!!!!XDDDD Kerla el nostre laboratori de recerca ja te nom BHR Bishie Hunting & Research a veure si et veig xel msn i texplico en exclusiva el graan misteri de DN, a mes estem treballant en una nova Research relacionada amb Saiyuki.
Imatge
<NeVeR gIvE Up>
Avatar de l’usuari
Aiko Minamino
Postejador Nat
 
Entrades: 275
Membre des de: 22 abr. 2007 12:23


Torna a: Activitats externes

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron