Aula Manga UdG - Registre

Això és el registre del forum. No és el registre com a membre d’Aula Manga. Aquest registre només es util per postejar en el forum. Per ser membre d’Aula Manga necesites omplir aquest registre.

En accedir a “Aula Manga UdG” (a partir d’ara “nosaltres”, “Aula Manga UdG”, “https://www.aulamanga.org:80/forum”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “Aula Manga UdG”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “Aula Manga UdG” després que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “Aula Manga UdG” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “Aula Manga UdG” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “Aula Manga UdG” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

 
cron