ACTA 03/01/2015

Aquest fòrum correspon a les activitats programades per l'Aula Manga, i el controla la Comissió d'Activitats, encarregada d'organitzar-les. Us informarem a través d'aquesta secció de totes les projeccions i activitats previstes a curt termini.

ACTA 03/01/2015

EntradaAutor: miyu » 07 gen. 2015 18:57

AULAMANGA UdG
Acta de la reunió
3 de Gener de 2015


Apertura:
La reunió ordinària de l'Associació Aulamanga UdG es va convocar a les 17:00h de 03/01/2015 en la Seu de l'associació Aulamanga UdG a càrrec del comitè organitzatiu d'Aulamanga.

Assistents:
David Bruguera (president), Andreu Masip (aux. de secretària), Joan Saballs (aux. del president), Maria Real (secretària), Eric de Bernardo.

A. Aprovació de l'ordre del dia (Amb l'aprovació unànime dels assistents).
Tasques a tractar en aquesta reunió:
A la present reunió es presenten els temes a tractar tals com:
Recopilació dels temes tractats a la reunió anterior.
Iniciar els preparatius per a les jornades del febrer, també anomenades Carnaval Otaku, fent incís en l'actualització i modificació de les bases per a la participació als concursos d'Aulamanga, en la creació d'una bústia de suggerències pels assistents a les jornades, en el manteniment de la higiene de l'Estació Espai Jove a les jornades mitjançant el buidar les papereres amb més freqüència i en la possibilitat de decorar les parades de venda de merchandising per tal d'augmentar l'atracció de cares als assistents. D'altra banda tractar el tema de com plasmar la diferència de cada jornades, accentuant la temàtica mitjançant les projeccions i els tallers (per ex. Que es creï un taller de crear i llençar shurikens pel Bunkasai, i donar tres premis, enlloc d'un de sol, als guanyadors del concurs de Cosplay al Carnaval Otaku ). També es tracta el tema de posar al dia el trivial i els lyrics per a les següents jornades. I l'opció d'emprar un nou programa per tal de facilitar el crear la plantilla per les xapes que es venen a les jornades.
També ens centrarem en la revisió de les projeccions programades per l'any 2015.
Tractar l'avenç del tema de la subvenció i del traspàs de poders amb el President i l'aux. del president.
Començar a repartir tasques per a la renovació dels carnets de soci de l'associació.

B. Aprovació de les actes
Aspectes a comentar de la reunió anterior i aprovació:
A la reunió anterior es va parlar d'aspectes a millorar de les jornades d'hivern o Bunkasai, les quals ja es van comentar i es va prendre nota per a rectificar-ho (per exemple amb la higiene de l'Estació Espai Jove, les suggerències que tenen els assistents i les suggerències de embellir l'espai de venda d'articles per part dels organitzadors) i millorar-ho de cares a les següents jornades. Un dels principals problemes va ser la planificació per tant en l'actual reunió es comença a treballar per a les següents jornades, Carnaval Otaku, per tal d'acabar tots els preparatius amb prou antelació com per respondre als imprevistos d'última hora.

A continuació s'aproven les actes anteriors i s'exposa l'ordre del dia de l'actual reunió, el qual també és aprovat.

C. Assumptes pendents
El president i el seu auxiliar informen primerament de l'estat de la subvenció i del traspàs de poders administratius de la organització. La subvenció ja ha estat valorada i s'han invertit els diners en les activitats pertinents. El tema de la presa de poders per part dels nous organitzadors està en tràmit a causa de les festivitats de Nadal que retarden l'avenç en aquest tema.
Seguidament es proposa a la secretària l'encarregar-se d'engegar la nova creació de carnets, posant-se en contacte amb l'antiga secretària per a obtenir les dades dels membres d'Aulamanga UdG i fer-ne un llistat nou. D'altra banda, a través de la votació de tots els membres organitzadors d'Aulamanga queda decidida la nova estètica del carnet d'Aulamanga, així mateix es modificarà la dada “caducitat” per la de “data de naixement” per tal que els carnets durin més i per a poder felicitar als membres de l'associació.

D'altra banda s'exposa la modificació de les projeccions proposades pel 2015 incloent la possibilitat de projectar només una part de les projeccions proposades i passar-ne d'altres. Les projeccions serien Tekkonkinkreet, Card Captor Sakura i Akira. I la proposata d'incloure un nou joc de lluita a les jornades, essent aquest Blazblue Chrono Phantasma Extend.

Iniciat el tema de les jornades es proposa començar amb els preparatius per a les jornades del febrer, també anomenades Carnaval Otaku, fent incís en l'actualització i modificació de les bases per a la participació als concursos d'Aulamanga. Així doncs els membres presents proposen noves delimitacions i aclariments pels concursos que no estaven plasmats en les bases i que comportaven confusió i queixes per part dels participants.

D'altra banda, la reunió es centra en la proposta de creació d'una bústia de suggerències pels assistents a les jornades per tal de fer les millores que més afavoreixin als participants de les jornades, podent obtenir d'aquesta manera un punt de vista extern al de l'organització.

Seguidament ens centrem en el tema del manteniment de la higiene de l'Estació Espai Jove a les jornades mitjançant el buidar les papereres amb més freqüència. I seguint amb l'espai a les jornades es parla de la possibilitat de decorar les parades de venda de merchandising per tal d'augmentar l'atracció de cares als assistents.


En quant a tractar el tema de com plasmar la diferència de cada jornades, es proposa accentuar la temàtica mitjançant les projeccions i els tallers. Per exemple mitjançant la creació d'un taller de crear i llençar shurikens pel Bunkasai, i donar tres premis, enlloc d'un de sol, als guanyadors del concurs de Cosplay al Carnaval Otaku. També donar xapes a tots els membres cosplayats per a afavorir la participació.

Finalment, es tracta el tema de posar al dia el trivial i els lyrics per a les següents jornades. I l'opció d'emprar un nou programa per tal de facilitar el crear la plantilla per les xapes que es venen a les jornades.

D. Noves activitats
Creació de bústia de suggerències (aprovat)
Modificar les projeccions (aprovat)
Mantenir l'estació espai jove més neta durant les jornades (aprovat)
Planificar les jornades amb més antelació (aprovat)
Fer el traspàs de poders (aprovat)
Fer carnets nous (aprovat)
Modificar les bases dels concursos de les jornades (aprovat)
Crear decoració per la paradeta (aprovat)
Donar tres premis al concurs de cosplay per incentivar la participació i donar xapes a tots els membres cosplayats (aprovat)
Modificar lyrics i trivial (aprovat)
Comprar un nou videojoc de lluita (aprovat)
Proposta de compra d'una nevereta i identificadors per l'staff d'Aulamanga (aprovat)

E. Ordre del dia de la propera reunió
1. Revisió de com es porten els Lyrics i el Trivial
2. Mostra del nou programa per a fer les xapes
3. Mostra de calendari organitzatiu d'Aulamanga per GMAIL
4. Distribució i repartiment de tasques i sales per a les jornades
5. Tractar el tema del cartell pel Carnaval Otaku
6. Decidir les projeccions pel Carnaval Otaku
7. Decidir els videojocs pel Carnaval Otaku
8. Proposar tallers pel Carnaval Otaku
9. Creació de l'horari del Carnaval Otaku
10. Tractar si comptarem amb la col·laboració de Tasca Sake o no.
11. Proposar idees de decoració per la paradeta de les jornades
12. Proposta i debat de que els organitzadors vagin de cosplay al Carnaval Otaku
13. Tractar lo dels identificadors de l'Staff
14. Tractar sobre el transport i compra de menjar per a les jornades i el transport de material a les jornades.

Fi de la Reunió:
La reunió va ser clausurada a les 19:00h per David Bruguera (president). La propera reunió es celebrarà a les 17:00h del 10/01/2015 en la Seu de l'associació Aulamanga UdG ].

Actes presentades per: Maria Real (secretària).

Aprovades per: David Bruguera (president).
miyu
Viciós dels fòrums
 
Entrades: 91
Membre des de: 05 feb. 2012 03:38

Re: ACTA 03/01/2015

EntradaAutor: koroki » 08 gen. 2015 09:56

M'encanta el teu nom, Maria, sembla que siguis la de veritat XDDDDDDDDD

Ara que es parla de programes. El que si seria interesan i MOLT fácil es fer un programa pel trivial. Tenir totes les preguntes registrades i que surtisin de forma random, poden triar la dificultat.
Imatge
Avatar de l’usuari
koroki
aulamanga no kami
 
Entrades: 9341
Membre des de: 09 set. 2006 12:17

Re: ACTA 03/01/2015

EntradaAutor: Kuroneko58 » 08 gen. 2015 10:12

Yo prefiero la falsa :C
Imatge
Avatar de l’usuari
Kuroneko58
Mangaddicte
 
Entrades: 610
Membre des de: 05 març 2013 17:39
Ubicació: Westeros.


Torna a: Activitats Aula Manga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant