Divendres, 14 de Febrer 2014
(Projecció de Sant Valentí)
Per aquesta festa tan romàntica des d'Aulamanga proposem una pel·lícula a l'alçada, Densha no Otoko.

Argument:
Densha Otoko (電車男 "L'home del tren"). El protagonista d'aquesta singular història és un noi de 22 anys. Que és un fanàtic dels videojocs i els animes, que sempre es passa per Akihabara (un barri molt famós de Tòquio), una mica maldestre i que mai ha tingut núvia.

Tot comença amb un executiu borratxo en un tren molestant a les viatgeres, el nostre intrèpid Densha Otoko és l'únic que surt a defensar una bella dama. Les passatgeres agredides i ell acaben a la comissaria de l'estació, les viatgeres i la bella dama li demanen la seva adreça per enviar-li un regal d'agraïment.

Densha Otoko explica el que ha passat en un fòrum d'internet, el que semblava que s'anava a quedar en una simple anècdota canvia quan en passar uns dies la bella dama li envia un costós regal (unes tasses d'Hermes) i una nota d'agraïment. I el noi cavallerosament la convida a sopar per agrair-li el detall.

El protagonista és assessorat i ajudat per altres internautes entre els quals es troben un noi que mai surt de la seva habitació, un trio de otakus molt particular, una infermera que ha trencat amb el seu nuvi, una mestressa de casa i un executiu que sempre està menjant.


D'altra banda, com a joc especial de Sant Valentí el recent nomenat president d'Aulamanga Noel ha proposat fer com al Japó i regalar-nos xocolates amb significat.Paraules textuals del president "En japó també es disfruta de aquesta celebració i el regal clasic tambe es xocolata. Pero els japos son una mica mes organizats i segons el tipus de sentiments regalen diferent tipus de xocolata:

Honmei choco (本命チョコ – chocolate verdadero): Se regala a la pareja o al novio, a la persona que se quiere de verdad. Algunas chicas compran chocolates caro.

Sewa choco (世話チョコ – chocolate de agradecimiento)
Chocolates a las personas que nos han hecho un favor.

Tomo choco (友チョコ – chocolate de amistad)
Este chocolate es el que se regalan los niños y niñas en las escuelas como simbolo de amistad.

El joc es sencill poseu quin tipus de xocolata es i a qui persona el donareu"


      Lloc : La Sala Polivalent del Cd'E
      Data : 14/02
      Hora : 17:00
      Durada : 105 min
      Coordinador de l'activitat : Koroki


      Arxius Relacionats : - Cartell - - Altres arxius -