Dissabte, 22 de Febrer 2014
El Carnaval és una de les festes més alegres de l'any i no és només una festa de disfresses, són els dies de l'any en que el pobre es vesteix de ric i el ric de pobre, la dona d'home i l'home de dona, les persones normals de frikis i els frikis... de molt més frikis! I tothom es burla de tot i de tothom. Des d'Aulamanga i fomentant aquest esperit de disbauxa celebrem el Carnaval Otaku, una festa que dura tot el dia on ens podem reunir tots els que compartim l'afició pel Manga, l'Anime i els videojocs.

En aquestes jornades de finals de febrer podreu participar i gaudir de les projeccions d'Anime, dels jocs de diverses consoles, el taller de les noves cartes de moda Weiβ Schwarz , del trivial, del karaoke i els concursos de cosplay, de videojocs, de karaoke, de dibuix manga ràpid i de para-para. Recordem que tots els guanyadors tindran premis. A més a més, podeu participar al sorteig per guanyar premis i TOT AIXÒ GRATIS!

Tenint en compte que es tracta de tota una jornada hi haurà a la disposició de tothom una parada amb ramen instantani i les begudes habituals, i, com a novetat tenim Nikuman que són panellets farcits de carn.

També posarem de nou la parada on podreu comprar xapes, carteres, posters, figuretes, manga i samarretes d'Aulamanga de diversos colors i mides.

Recordem des d'Aulamanga que com totes les nostres activitats l'entrada és gratuïta i oberta a tot el públic


      Lloc : Estació Espai Jove
      Data : 22/02
      Hora : 10:00
      Durada : 10:00 - 20:00
      Coordinador de l'activitat : Miyu


      Arxius Relacionats : - Cartell -