Divendres, 25 de Abril 2014
(HK 変態仮面 ) Máscara Pervertida
Com a part de la proposta d'Aulamanga per a oferir projeccions de pel·lícules anime cada quinze dies proposem la projecció del film Hentai Kamen de l'any 2013 dels gèneres d'acció i comèdia.Basat en el manga de mateix títol té com a protagonista Kyosuke Shijijo, qui és membre del club de kenpo del seu institut i que les dones no són el seu punt fort. Un dia, al veure una noia que està sent agredida per uns aprofitats, el noi va a salvar-amb tan mala sort que li cauen a la cara unes calces. Aquesta peculiar peça li dóna un poder especial i desperta tot el poder ocult de Kyosuke.

Argument:
L'alumne de secundària, Shikijo Kyosuke (Suzuki Ryohei) és el membre amb més talent d'arts marcials de l'escola. El seu difunt pare era detectiu i Kyosuke comparteix el fort sentit de la justícia del seu pare. Kyosuke també té un secret. A Kyosuke li agrada utilitzar roba interior femenina i es transforma en el seu alter ego "Hentai Kamen (Màscara pervertida)," portant roba interior femenina i obtenint poders sobrehumans. Aquest inusitat interès també ve dels seus pares, amb el seu pare masoquista i la seva mare una sàdica.

Per casualitat, Kyosuke es posa la roba interior femenina de l'alumna de secundària Himeno Aiko (Shimizu Fumika). Amb la seva roba interior, ell guanya diverses tècniques pervertides i intenta protegir Aiko d'un brut i odiós mestre (Yasuda Ken).


      Lloc : La Sala Polivalent del Cd'E
      Data : 25/04
      Hora : 17:00
      Durada : 105 min.
      Coordinador de l'activitat : Rina (i Miyu)


      Arxius Relacionats : - Cartell -