Dissabte, 21 de Febrer 2015

El Carnaval és una de les festes més alegres de l'any i no és només una festa de disfresses, són els dies de l'any en que el pobre es vesteix de ric i el ric de pobre, la dona d'home i l'home de dona, les persones normals de frikis i els frikis... de molt més frikis! I tothom es burla de tot i de tothom. Des d'Aulamanga i fomentant aquest esperit de disbauxa celebrem el Carnaval Otaku, una festa que dura tot el dia on ens podem reunir tots els que compartim l'afició pel Manga, l'Anime i els videojocs.

En aquestes jornades de finals de febrer podreu participar i gaudir de les projeccions d'Anime, dels jocs de diverses consoles, el taller de les noves cartes de moda Weiβ Schwarz i el taller d'Origami , del trivial, del karaoke i els concursos de videojocs, de karaoke, de dibuix manga ràpid, de dance i de cosplay, que aquest any tindrà premi per als tres millors concursants! A més aquest cop obrim el concurs de Crossplay per a que nois cosplayats de noies i noies cosplayades de nois puguin mostrar la seva bellesa davant de tot el públic! Recordem que tots els guanyadors dels concursos tindran premi, no només els cosplayers.

A més a més, podeu participar al sorteig per guanyar premis i TOT AIXÒ GRATIS!

Tenint en compte que es tracta de tota una jornada hi haurà a la disposició de tothom una parada amb ramen instantani i les begudes habituals, i, comptarem de nou amb el deliciós sushi, els dorayaki i els ramune de Sake Tasca Japonesa!

També posarem de nou la parada on podreu comprar xapes, carteres, pòsters, figuretes, manga i samarretes d'Aulamanga de diversos colors i mides.


Per a participar als concursos de Karaoke i de Cosplay si us plau apunteu-vos abans del 20 de febrer enviant un correu al aulamanga@gmail.com indicant qui sou, ja que al realitzar-se els concursos pel matí volem assegurar un mínim de participants per a no anul·lar-lo.


Recordem des d'Aulamanga que com totes les nostres activitats l'entrada és gratuïta i oberta a tot el públic


      Lloc : Estació Espai Jove
      Data : 21/02
      Hora : 10:00
      Durada : 10:00-18:30h
      Coordinador de l'activitat : David