Dilluns, 1 de Juny 2015
Taller, Free-play i demostracions de Jocs de Cartes Col·leccionables (Trading Card Games)
Aulamanga amb col·laboració amb Freakshow ha iniciat uns tallers per fomentar jocs de cartes japonesos com Weiβ Schwarz, Cardfight!! Vanguard i Future Card BuddyFight a més de Magic the Gathering i Pokémon TCG.

Per aixó, cada setmana, Aulamanga amb col·laboració de Freakshow, i amb el suport de l'empresa Bushiraod, organitzarà un taller per ensenyar a jugar a cadascun dels jocs.

Cardfight!! Vanguard és un dels primers jocs de la companyia nipona que va triumfar al arribar a Europa,els diferents clans de la qual es compren el joc s'enfronten per controlar el planeta Cray, el qual es el planeta dels personatges de les cartes.

Weiß Schwarz és un joc de cartes col·lacionables japonès sobre Animes i Videojocs creat per Bushiroad. El joc es separa en el Weiß-side i l'Schwarz-side. Weiß Schwarz són l'alemany per blanc i negre, respectivament.

Future Card Buddyfight és el joc més nou de Bushiroad, els jugadors tenen el control de la seva Flag o Bandera, la qual els indica el Clan amb el que jugaran, a més tenen un company en el camp de batalla anomenat Buddy.

Magic the Gathering comercialitzat per Wizards of the Coast des del 1993. Va ser el primer joc d'aquest gènere, i des de llavors sempre ha estat el més popular, actualment amb sis milions de jugadors arreu del món, distribuïts en més de setanta països.

Pokémon TCG és el joc de cartes del famós videojoc Pokémon, al principi va ser publicat per la mateixa companyia que distribuia Magic the Gathering (Wizards of the Coast), actualment el joc de cartes el produeix la mateixa Nintendo des de 2003.

Per qualsevol dels jocs podeu portar els decks o mazos de casa, si no teniu decks Aulamanga us en deixarà de prestats.

Recordem que Frekshow Girona s'ha traslladat a un nou edifici

Carrer Enric-Claudi Girbal i Nadal, 23, 17003 Girona


      Lloc : Freakshow Girona
      Data : 01/06
      Hora : 17:00
      Durada : 17:00-19:00
      Coordinador de l'activitat : Jaeke


      Arxius Relacionats : - Cartell - - Altres arxius -