Dissabte, 16 de Maig 2015
Aquí estem un any més celebrant les Retrojornades!!! Tant per als otakus més veterans per enyorança, com pels més joves per a conèixer la base dels Mangas i Animes d'avui en dia, des de l'Associació Cultural Aulamanga UdG tenim el grandíssim honor de rememorar les obres de Manga i Anime des dels anys 60 fins als 90 que van influir en la entrada de la cultura Nippona al nostre país i per tant en la nostra manera de viure i ser.

Per tal d'homenatjar als clàssics presentem les RETROJORNADES, unes jornades centrades en aquests classics del Manga, l'Anime i els videojocs. A les jornades es presentaran jocs antics, el trivial es centrarà en anime projectat abans del 2000 i les projeccions seran de la mateixa època, i no seran únicament shonen sinò que també trobareu shojo. A més comptarem amb diverses xerrades i tallers i la participació d'altres associacions i negocis relacionats amb la cultura japonesa.

Si voleu rememorar el passat, o teniu curiositat, passeu-vos el 16 de Maig per l'Estació Espai Jove de Girona que, com sempre, ÉS GRATUÏT!

A mesura que ens apropem a les jornades anirem presentant més sorpreses sobre aquestes jornades tan especials.


      Lloc : Estació Espai Jove
      Data : 16/05
      Hora : 10:00
      Durada : De 10:00h a 19:00h
      Coordinador de l'activitat : Yuta