Pròxima activitat:
Dissabte, 10 de Febrer
Última entrada al Racó
 
Dissabte, 16 de Maig 2015
Aquí estem un any més celebrant les Retrojornades!!! Tant per als otakus més veterans per enyorança, com pels més joves per a conèixer la base dels Mangas i Animes d'avui en dia, des de l'Associació Cultural Aulamanga UdG tenim el grandíssim honor de rememorar les obres de Manga i Anime des dels anys 60 fins als 90 que van influir en la entrada de la cultura Nippona al nostre país i per tant en la nostra manera de viure i ser.

Per tal d'homenatjar als clàssics presentem les RETROJORNADES, unes jornades centrades en aquests classics del Manga, l'Anime i els videojocs. A les jornades es presentaran jocs antics, el trivial es centrarà en anime projectat abans del 2000 i les projeccions seran de la mateixa època, i no seran únicament shonen sinò que també trobareu shojo. A més comptarem amb diverses xerrades i tallers i la participació d'altres associacions i negocis relacionats amb la cultura japonesa.

Si voleu rememorar el passat, o teniu curiositat, passeu-vos el 16 de Maig per l'Estació Espai Jove de Girona que, com sempre, ÉS GRATUÏT!

A mesura que ens apropem a les jornades anirem presentant més sorpreses sobre aquestes jornades tan especials.


      Lloc : Estació Espai Jove
      Data : 16/05
      Hora : 10:00
      Durada : De 10:00h a 19:00h
      Coordinador de l'activitat : Yuta