Dissabte, 12 de Desembre 2015
D'acord amb l’ideari del Ministeri d'Educació Japonès, “bunkasai”, o ‘festivals culturals’, són una part especial de les activitats escolars i estan definits com esdeveniments amb el propòsit d’utilitzar l’aprenentatge del dia a dia per augmentar la motivació. En aquests festivals, els alumnes mostren el seu talent en diferents activitats com concerts, xerrades, cases encantades, etc. Mentre duren aquests actes, l’escola és oberta a tothom que vulgui entrar i gaudir de totes les activitats.

A imatge dels festivals culturals de les escoles japoneses, Aula Manga realitzarà el seu propi “bunkasai” amb activitats molt diverses, des dels típics karaokes o videojocs fins a minijocs, exhibicions, tallers i un Maid cafe.

Activitats:


Exhibició de combats de Jiujitsu

El Jiujitsu és un art marcial japonès que inclou una varietat molt àmplia de sistemes de combat moderns basats en la defensa sense armes de diferents agressors, amb l’ús de diferents tècniques com luxacions de les articulacions, projeccions i estrangulaments, entre d’altres.

Alumnes del Gimnàs Triops de Banyoles oferiran durant el Bunkasai una serie de combats d'exhibició per a mostrar els conceptes bàsics del Jiujitsu.


Exhibició de Dance

Exhibició de ball per part del grup de la Tannieta Sakurawa i Conchi.


      Lloc : Estació Espai Jove
      Data : 12/12
      Hora : 10:00
      Durada : Fins a les 19:00
      Coordinador de l'activitat : Adaya