Dimecres, 18 de Novembre 2015
Summer Wars és una pel·lícula japonesa d'anime del 2009 situada en un futur proper on un jove, geni de les matemàtiques, de cop i volta es veu involucrat en un complot on una “IA” que controla les infraestructures del món s'ha tornat renegada. Amb l'ajuda de la família d'una companya de classe ha d'intentar fer front a un problema que amenaça l'estabilitat mundial.

L'història es centra en un estudiant d'institut anomenat Kenji Koiso, un geni de les matemàtiques però en canvi poc sociable, que passa el temps en un món de realitat virtual massiu dit OZ, on hi treballa a estones de moderador. Al principi de les vacances d'estiu, una de les noies més populars de l'escola, Natsuki, li demana que l'ajudi amb la celebració del 90é. aniversari de la seva àvia. Tot i que Kenji no coneix els detalls del seu pla, accepta i va amb Natsuki a la mansió de la seva àvia a Ueda, Prefectura de Nagano. Per sorpresa de Kenji, Natsuki el presenta davant de la seva família com el seu promès.
Mentre Kenji intenta actuar com si ho fos, coneix a molts dels familiars de Natsuki, rep un misteriós correu amb un codi matemàtic. Gràcies al seu talent aconsegueix crackejar el codi i el retorna al remitent del missatge. Al dia següent, descobreix que es troba en mig d'un problema d'abast mundial. Aquella nit OZ ha estat hackejada i ell és el principal sospitós.


      Lloc : Aula 14-15 de la Facultat de Ciencies Econòmiques i Empresarials
      Data : 18/11
      Hora : 17:30
      Durada : 114 minuts
      Coordinador de l'activitat : Sanse